EVENTS, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ & ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΙ

Η Sherlocked Homes Escape Rooms μπορεί να αναλάβει κάθε τύπου εκδηλώσεις, από παιδικά party μέχρι και εταιρικά event στα Δωμάτια Απόδρασης στην Αθήνα!

Η εταιρία Sherlocked Homes escape rooms άνοιξε τις πύλες της έτοιμη να υποδεχτεί το κοινό της το Μάιο του 2015, με 6 θεματικά δωμάτια απόδρασης. Μέχρι σήμερα είναι πολλοί αυτοί που μας έχουν εμπιστευτεί και έχουν πραγματοποιήσει κυρίως στο χώρο μας, αλλά και όχι μόνο, party είτε για μικρούς είτε για μεγάλους, εταιρικά event, bachelor party ακόμα και προτάσεις γάμων με θετική και μόνο κατάληξη!!!

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εκδήλωση.Eμπιστευτείτε μας!

Επικοινώνησε μαζί μας

PARTY ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Trying to find something extraordinary for your Birthday celebration? Something that won’t just be remembered but talked about for weeks? Celebrate your Birthday at Exit Game!

Θέλεις να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου ή τη γιορτή σου και να μείνει αξέχαστη σε όλους; Γιόρτασε λύνοντας μυστήρια και γρίφους στα δωμάτια απόδρασης του Sherlocked Homes στο Περιστέρι ή στο Χαλάνδρι! Επέλεξε τα Escape Rooms που θέλετε να παίξετε με την παρέα σου και στη συνέχεια θα έχουμε διαμορφώσει ειδικά για εσένα τον χώρο για γεύμα, δείπνο ή ακόμη και cocktail party (σε συνεργασία με εταιρία catering).

Κάλεσέ μας να το οργανώσουμε!

Επικοινώνησε μαζί μας

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ – ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Στο Escape Room Sherlocked Homes οργανώνουν και κάνουν πράξη την κάθε ιδέα σας. Μέσα στα Δωμάτια Απόδρασης έχουν γίνει προτάσεις γάμου, έχουν ανακοινωθεί εγκυμοσύνες και έχουν γίνει πολλές εκπλήξεις ακόμα και από γονείς στα παιδιά. Προσθέτουμε το δικό σας στοιχείο στα στοιχεία απόδρασης και η έκπληξη γίνεται ακόμα μεγαλύτερη! Δαχτυλίδια γάμου, αρραβώνα, τεστ εγκυμοσύνης, κλειδιά αυτοκινήτου, κλειδιά σπιτιού για ένα νέο ξεκίνημα είναι τα στοιχεία που μας έχει ζητηθεί να προσθέσουμε στο παιχνίδι και μας έχουν κάνει να ζήσουμε μαζί σας τις πιο συγκινητικές εκπλήξεις.

Φέρτε μας την ιδέα σας και εμείς θα την κάνουμε πραγματικότητα.

Επικοινώνησε μαζί μας

TEAM BUILDING

Μπορείς να ανακαλύψεις περισσότερα για έναν άνθρωπο μέσα σε μία ώρα παιχνιδιού από ότι μέσα σε έναν χρόνο συζήτησης
Πλάτων

Μήπως η ομάδα σας έχει ανάγκη από μία team building πρόκληση, που θα ενισχύσει τη δημιουργικότητα και θα δώσει το κίνητρο για να τεθούν νέοι, πιο υψηλοί στόχοι;

Το εταιρικό teambuilding μέσω των ζωντανών παιχνιδιών απόδρασης, θεωρείται αυτή τη στιγμή ο πιο ιδανικός τρόπος ενίσχυσης των σχέσεων του προσωπικού μιας εταιρείας.

Τα σενάρια του Sherlocked Homes – Escape rooms έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να απαιτείται συνεργασία και ομαδική προσπάθεια σε ένα πιο χαλαρό και διασκεδαστικό περιβάλλον στο κέντρο της Αθήνας απ’ αυτό του γραφείου. Είναι ένας τέλειος τρόπος για τους υπαλλήλους μιας εταιρείας να δημιουργήσουν ένα καλύτερο και αποδοτικότερο πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας. Καλούνται από κοινού να βρουν την επίλυση των γρίφων που κρύβουν τα δωμάτια με ένα και μοναδικό σκοπό την απόδραση από αυτά.

Πόσο εύκολη και αποδοτική μπορεί να γίνει κάθε είδους συνεργασία υπό την πίεση του χρόνου?

Τι μπορεί ακόμα να ανακαλύψει ο καθένας για τον εαυτό του αλλά και για τους συναδέλφους του μέσα από τα δωμάτια απόδρασης?

Επικοινώνησε μαζί μας

ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΙ

Είναι κάτι νέο, κάτι διαφορετικό, κάτι που όλα τα παιδιά θα λατρέψουν! Πόρτες και κρυφά περάσματα, λουκέτα και στοιχεία είναι λίγα από τα πράγματα που πρέπει να ανοίξουν και να ανακαλύψουν! Τι καλύτερο για αυτά για μια ολόκληρη ώρα να νιώσουν σαν αληθινοί ντετέκτιβ?  To Sherlocked Homes – escape rooms ναι, μπορεί να τους το προσφέρει!

Στο χώρο μας:

Παιδιά ηλικίας 8 ετών και πάνω μπορούν να συμμετέχουν σε όλα τα παιχνίδια στο Περιστέρι καθώς δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να τα τρομάξει. Διαθέτουμε 4 διαφορετικά θέματικά δωμάτια απόδρασης® που μπορούν να εξυπηρετήσουν ταυτόχρονα πάνω από 28 παιδιά αυτής της ηλικίας μιας και σε κάθε δωμάτιο μπορούν να μπουν ομάδες των 2 έως 8 ατόμων.
Με κάθε ομάδα μπαίνει και ένα άτομο από την ομάδα μας που προσέχει και καθοδηγεί από κοντά.

*Ο χώρος διατίθεται και για το κόψιμο τούρτας κ τσιμπολογήματος, κατόπιν συνεννόησης με αποκλειστική χρήση του χώρου για τουλάχιστον 2 & 1/2 ώρες!!

Στο χώρο σας:

Η ομάδα του Sherlocked Homes – escape rooms μπορεί να έρθει και στο χώρο σας! Μπορεί να μετατρέψει τον δικό σας χώρο σε ένα ξεχωριστό escape room για μικρούς και μεγάλους ηλικίας 6 έως 106 ετών.

♥ Η Μάγισσα Σερβερλού ανυπομονεί να τρυπώσει στο σπίτι που θα πραγματοποιηθούν τα επόμενα γενέθλια!!

Επικοινώνησε μαζί μας