ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΙ

Είναι κάτι νέο, κάτι διαφορετικό, κάτι που όλα τα παιδιά θα λατρέψουν! Πόρτες και κρυφά περάσματα, λουκέτα και στοιχεία είναι λίγα από τα πράγματα που πρέπει να ανοίξουν και να ανακαλύψουν! Τι καλύτερο για αυτά για μια ολόκληρη ώρα να νιώσουν σαν αληθινοί ντετέκτιβ?  To Sherlocked Homes – escape rooms ναι, μπορεί να τους το προσφέρει!

Στο χώρο μας:

Παιδιά ηλικίας 8 ετών και πάνω μπορούν να συμμετέχουν σε όλα τα παιχνίδια στο Περιστέρι καθώς δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να τα τρομάξει. Διαθέτουμε 4 διαφορετικά θέματικά δωμάτια απόδρασης® που μπορούν να εξυπηρετήσουν ταυτόχρονα πάνω από 28 παιδιά αυτής της ηλικίας μιας και σε κάθε δωμάτιο μπορούν να μπουν ομάδες των 2 έως 8 ατόμων.
Με κάθε ομάδα μπαίνει και ένα άτομο από την ομάδα μας που προσέχει και καθοδηγεί από κοντά.

*Ο χώρος διατίθεται και για το κόψιμο τούρτας κ τσιμπολογήματος, κατόπιν συνεννόησης με αποκλειστική χρήση του χώρου για τουλάχιστον 2 & 1/2 ώρες!!

Στο χώρο σας:

Η ομάδα του Sherlocked Homes – escape rooms μπορεί να έρθει και στο χώρο σας! Μπορεί να μετατρέψει τον δικό σας χώρο σε ένα ξεχωριστό escape room για μικρούς και μεγάλους ηλικίας 6 έως 106 ετών.

♥ Η Μάγισσα Σερβερλού ανυπομονεί να τρυπώσει στο σπίτι που θα πραγματοποιηθούν τα επόμενα γενέθλια!!

Κάλεσέ μας να το οργανώσουμε!

Επικοινώνησε μαζί μας