WALT DISNEY ΚΑΙ ESCAPE ROOMS

Ξαφνικά στην Ελλάδα μάθαμε για τα Δωμάτια Απόδραση και μέσα σε λίγο καιρό γέμισε η Αθήνα Escape Rooms και μέσα σε λίγους μήνες έγινε μόδα σε όλη την Ελλάδα. Δεν ήταν λίγο αυτοί που σκέφτηκαν ότι είναι μόδα και θα περάσει!

Η Walt Disney όμως έχει διαφορετική άποψη. Άνοιξε το πρώτο της Escape Room το οποίο το χρησιμοποιούν και για τα ειδικά τους meetings αλλά και για σκοπούς team building καθώς είναι βέβαιοι ότι τα παιχνίδια απόδραση βοηθούν αποτελεσματικά να δέσει η ομάδα. Τα Δωμάτια Απόδρασης της Disney ονομάζονται “The Escape Challenge” και βρίσκονται στο Walt Disney World Resort στο Orlando.

Πραγματικοί ηθοποιοί βρίσκονται ανάμεσα στους παίχτες για να λύσουν το μυστήριο και να βρουν την «Πέτρα των Πετρών». Το ταξίδι της περιπέτειας ξεκινάει σε ένα ερημωμένο καράβι στο εργαστήριο ενός τρελού επιστήμονα.

Τα ειδικά διαμορφωμένα Δωμάτια Απόδρασης είναι διαθέσιμα για ιδιωτικά πάρτυ με την Walt Disney να εγγυάται για την φαντασμαγορική περιπέτεια.

Τα μοναδικά σενάρια και το design της Disney πραγματικά ανεβάζουν τον πήχη και  πηγαίνουν τα Escape Rooms στο επόμενο επίπεδο.

Θέλεις να δοκιμάσεις να αποδράσεις από ένα escape room που δεν μοιάζει με κανένα άλλο;
Κάνε Κράτηση και Προσπάθησε να Αποδράσεις από τη Σπηλιά του Willy!

Leave a comment